Vaderdagmenu

Pastabuffet aan 26€ pp

Raviolies van boschampignon met truffel, groene asperge en pancetta

Lasagne All Ragu

Penne met tonijn, kappertjes en tomaat.

Tagliatelle met scampi in pittige kreeftensaus

Parmezaanse kaas en brood inbegrepen

Minimum aantal personen = 6 pers

Koud buffet aan 29€ pp

Huisgekookte zalm, gerookte zalm, tomaat met rivierkreeftjes, witte asperge met beenham, carpaccio van coeur de boeuf-tomaat met burrata, vitello – tonato, gebakken kippenboutje, huisbereide coctail- en tartaarsaus, 2 rauwkostsalades, aardappelsalade, pastasalade, komkommersalade, slamix en stokbrood

Minimum aantal personen = 6 pers

Bestellen voor woensdag 5 juni 14u.

Bestellingen afhalen op zondag 9 juni om 11u.

Bestellen op 011 67 45 32 of info@smaakatelier.be