SMAAKATELIER AFHAALGERECHTEN

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN RAUWKOSTSALADES, VERKOCHT OP GEWICHT IN ONZE SCHEPTOOG.  EN  AFHAALGERECHTJES INDIVIDUEEL PER PERSOON VERPAKT.

Rauwkostsalades bereid met de beste dressings, de meeste “calorie-arm”, het ideale smaakvolle koude alternatief voor het vergezellen van een lekkere BBQ, koude schotel of simpelweg of het gewoon lekker is.

Ons gamma afhaalgerechten bestaat uit Zuiderse pasta’s bereid volgens de regels van de kunst, traditionele gerechtjes van eigen bodem en een gevarieerd aanbod van “koolhydraatvrije” gerechten.  Ons aanbod in deze gerechten varieert van dag tot dag.  Hierdoor is een vaste kaart van deze gerechten moeilijk.  Echter via onze facebookpagina en Instragramaccount kan u in real time volgen welke gerechten beschikbaar zijn.  Uiteraard kan u steeds een gerechtje laten reserveren door te reageren op de posts.

BEKIJK ONS AANBOD AFHAALGERECHTEN

TRAITEUR

WIJ ZORGEN VOOR CATERING OP MAAT VAN UW FEEST

Wij verzorgen ook uw feest op locatie, enkel het kookgedeelte, met of zonder bediening of we nemen de volledige organisatie van A tot Z in handen, denk maar aan oa communies, doopsel, bruiloften, jubilea, …
Wij durven stellen dat vrijwel alles mogelijk is, maatwerk is onze specialiteit, steeds rekeninghoudend met jullie persoonlijke voorkeuren en budget.
Echter om u al een idee te geven van wat wij allemaal zouden kunnen doen op uw speciale dag, kan u alvast enkele concepten bestuderen en hopelijk bezorgen deze u al een idee om van te watertanden.  Aarzel verder niet om vrijblijvend contact op te nemen.  U zal zien: wij zijn van alle markten thuis.

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN

SMAAKATELIER BROODJES

DAGVERSE KOUDE EN WARME BROODJES VOOR THUIS, WERK OF TO GO

De “place to be” voor een lekker, knapperig vers broodje.  Naast onze “Classico’s” kan u bij ons terecht voor een lekker Zuiders getint broodje.  Het merendeel van onze smaakmakers worden huisbereid.  Telefonisch bestellen kan uiteraard maar neem gerust eens een kijkje in onze    “broodjes-webshop”.

Ontdek naast onze traditionele broodjes ook onze mini broodjes!  Heerlijk vers belegde minibroodjes voor uw bedrijfsmeetings of privéfeestjes. We maken onderscheid tussen twee soorten broodjes. Enerzijds hebben de de klassiekers (aan 2.4€ per stuk) met een traditioneel beleg en anderzijds onze Zuiders getinte garnituren (aan 2.70€ per stuk).

Mini broodjes zijn niet beschikbaar op zondag en maandag.

BEKIJK ONS BROODJES AANBOD

ONLINE BESTELLEN

u kan ons volledige gamma ook online bestellen in onze webshop. Door deze online te bestellen voorkomt u teleurstellingen in de winkel indien een bepaald product of gerecht uitverkocht zou zijn. Bestel of reserveer uw producten daags ervoor en kom ze afhalen tussen 13u en 18u de dag erna. Binnenkort zal er ook een mogelijkheid zijn om onze producten te laten leveren.

BESTEL UW BROODJE ONLINE!
BESTEL ONLINE!